Курячі шашлички з кабачками?
Прийшла літня пора, а це, звичайно ж, час шашличків, але не завжди є можливість вибратися на природу, а ось зробити смачні шашлики можна і в домашніх умовах.
Як приготувати курячі шашлички?
Вам знадобиться:
– 0,5 кг філе;
– Кілька невеликих стиглих кабачків;
– соняшникова олія;
Потрібно буде приготувати і маринад. Ось, що в нього увійде:
– 25 грам рафінованого рослинного масла;
– Сік з 1/4 лимона;
– Пара ложок соєвого соусу;
– ½ ч. Л. рідкого меду;
– Дрібна сіль, приправи з пряних трав, чорний перець, 1 з. часнику;
Приступимо до приготування курячих шашличків на шпажках!
1. Розділіть шматочки курячого філе на невеликі кубики.
2. Розмішайте всі складові, підготовлені для маринаду.
3. Додайте приготований маринад в тарілочку з куркою.
4. Перемішайте маринад з куркою і залиште на 40 хвилин в холодильнику.
5. Тим часом поріжте кабачок тоненькими скибками за допомогою гострого ножа, посоліть.
6. Кабачки скрутіть рулетиками. Нанизуйте по черзі кабачок і філе на довгі шпажки.
7. А між тим, розігрійте глибоку сковороду, налийте соняшникову олію і покладіть шпажки.
8. Смажте їх на маленькому вогні.
9. Через 5 хвилин переверніть на іншу сторону і далі смажте.
10. Приготуйте легкий соус зі сметани і часнику і подавайте курячий шашличок з цим соусом.
Це надзвичайно смачний і соковитий рецепт!
Відео. Курячі шашлички на шпажках?