Як приготувати чізбургер?
Чізбургер – їжа, яка відноситься до фастфуду. Відмінність Чізбургера від гамбургера, в обов’язковому додаванні сиру. Ціна чізбургера дорожче на 20% через сиру і він вище по калорійності. Ми розповімо, як зробити Чізбургер у себе вдома і порадувати рідних і близьких, цією стравою.
Рецепт чізбургера.
Для того, щоб приготувати смачний чізбургер, нам знадобляться:
– 0,4 кг фаршу;
– 1 стиглий твердий помідор;
– 1 не гірка цибулина;
– Листя Айсберга;
– 3 пластинки м’якого сиру для тостів;
– 3 булки;
– Спеції, сіль, соуси.
Як зробити домашній чізбургер?
1. Наріжте помідор дрібними слайсами, наріжте цибулю і промийте Айсберг.
2. Додайте приправи в фарш, зробіть з нього 3 котлетки. Розмір вибирайте самостійно, але пам’ятайте, що в процесі смаження вони зменшуватися.
3. Розріжте булочки навпіл і підсушіть їх на вогні.
4. Знизу булки покладіть трохи соусу, барбекю або звичайного кетчупу.
5. Зверху – нарізану цибулю.
6. Котлетки обсмажте з кожного боку по кілька хвилин.
7. Покладіть котлетки зверху на цибулю.
8. На котлетки покладіть сир, потім – помідори.
9. Виберіть ще один соус собі до смаку, наприклад гірчичний або майонез, і змастіть їм верхівку булочки.
10. Лист салату, накривайте верхнім відрізом булочки і готово!
Відео. Чізбургер в домашніх умовах.