Як приготувати цибульні кільця?
Почитайте нашу статтю, якщо вас цікавить, як приготувати цибульні кільця домашніх умовах. Особливо вони смачні, якщо засмажити їх у клярі. Так само, дуже підійдуть як закуска.
Цибуля розбирається на кільця, вмочається в кляр, потім запікається або засмажується у фритюрі. Можна їсти їх і просто так, як, наприклад, оладки або деруни. У них виходить дуже тонкий і ніжний смак, так що з’їсте їх швидко, ще й добавки захочеться.
Робиться все просто. як приготувати цибульні кільця в клярі для подачі до пива чи просто в якості окремого страви?
Як приготувати цибульні кільця в домашніх умовах?
1. Для початку беруться яйця, в окремий посуд відокремлюються білки від жовтків. Це можна робити руками, або за допомогою спеціального пристосування.
2. Солимо і перчимо, беремо міксер і отримуємо однорідну масу. Приблизно таку:
3. В іншу миску вкладено три хороші столові ложки сметани. Додамо жовтки, масу перемішаємо міксером.
4. Додаємо збиті білки і тепер уже вручну це все перемішуємо. Повинна вийти пишна маса з бульбашками, як для омлету.
5. Всипаємо 3 ст. л. борошна і знову перемішуємо. Готовий кляр повинен бути такий по густоті, як сметана. Якщо він рідкий, слід додати побільше борошна. Готово. Тепер Вам вмочати цибулю в цю масу.
6. Прийшов час готувати фритюр. Краще всього використовувати глибоку каструлю для обсмажування. Не робіть кільця товстими. У цибулі найкраще витримувати круглу форму, з міркувань краси страви відкладаємо пошкоджені кільця:
Ви ж хочете, щоб все це апетитно виглядало? Відокремлюйте акуратно, не занадто сильно вмокайте в кляр, нехай зайве стече.
7. На вогні наші кільця необхідно тримати не більше хвилини. Більше орієнтуйтеся на зовнішній вигляд – цибульні кільця повинні бути добре пропечений. Але головне – не перетримати. Дивіться самі, наскільки кільця готові. Готова страва вийде приблизно такою, злегка золотистого кольору, хрусткою:
З чим краще всього подавати це блюдо?
Чудово виглядають, апетитно. Чудова закуска до пива, просто готується, з продуктів, які є в кожному будинку. Сподіваємося, ви тепер візьмете на замітку, як приготувати цибульні кільця в домашніх умовах і будете дивувати гостей цією простою, недорогою, стравою. Це відмінний гарнір до свинини.
Походження страви американське, вони подають їх зі свинячим стейком. Вони чимось схожі на чіпси, але наскільки корисніше, погодьтеся. Тепер ви знаєте, як приготувати цибульні кільця в клярі для дітей і дорослих. Дітям можна сказати, що це домашні чіпси. І ніяких тобі барвників, ароматизаторів сиру і бекону. Ці продукти можна подати до страви, і буде дійсно смачно. Гарячими вони просто таять в роті. Таке блюдо може приготувати навіть підліток або починаюча господиня на святковий стіл.
Як дізнатися, що кільця з цибулі вийшли ідеальними? Вони будуть видавати характерний хрускіт. Можна використовувати замість кляра йогурт і панірувальні сухарі. Природно, йогурт беріть без всяких добавок. Замість панірувальних сухарів можна використовувати чіпси, тільки потрібно брати без добавок, а якщо ви не любите смажені у фритюрі страви, робіть цибульні кільця запеченими в духовці. Вони там приготуються всього за 7-8 хвилин. Будуть більш ніжними, ніж зроблені у фритюрі. Чіпси, якщо ми їх використовуємо, подрібнюємо в блендері.
Можна використовувати кавомолку або кухонний комбайн, а також м’ясорубку. Варіантів однієї страви майже завжди можна знайти багато, а можна і придумати щось самому. Таку страву можна приготувати на застілля для 10 чоловік, і воно обійдеться зовсім недорого. А головне, готуються кільця швидко, що особливо актуально, якщо вам належить ще привести себе в порядок, а гості вже в дорозі. Смачного!