Як приготувати фахітос з яловичини?
Фахіта – це надзвичайно смачне м’ясне мексиканське блюдо, загорнуте в класичний мексиканський лаваш. Воно смакує любителям гострого по всіх куточках земної кулі. Ви можете зробити Фахіта самостійно.
Рецепт. Фахітос з яловичини.
Щоб приготувати Фахіта, Вам знадобляться такі продукти, як:
– 0,8 кг свіжої яловичини;
– соєвий соус;
– Дві столові ложки оливкової олії;
– Перець;
– 1 лайм;
– Пара зубчиків часнику;
– Лаваш.
Як приготувати фахітос вдома?
1) Ретельно промийте м’ясо водою. Наріжте м’ясо на невеликі 1-см шматочки.
2) Візьміть глибоку посудину і змішайте в ній такі інгредієнти:
– Класичний соєвий соус;
– Масло, підійде оливкова;
– сіль і перець;
– Часник, який потрібно подрібнити;
– Сік з 1 лайма.
Складіть в цю мисочку м’ясо і залиште в холодильній камері, накривши плівкою. Нехай побуде там кілька годинок.
3) Прогрійте сковороду і складіть на неї м’ясо. Підсмажте його.
4) Тепер складіть готове м’ясо в тарілку. Підготуйте томатний і гірчичний соуси. Для любителів прянощів відмінно підійде базилік і кінза. Можна ще взяти чебрець. Їх кожен може додати в свою Фахіта за смаком.
5) Обережно загорніть всі інгредієнти в лаваш і Фахіта готова!
Відео. Фахітос з яловичини.