Як приготувати форель у фользі?
Форель – дуже смачне і дієтичне блюдо. Форель володіє такою корисною речовиною як Омега-3. Так само, риба володіє фосфором і йодом. Вживання форелі приводить до меншого захворюванню онкології і допомагає від депресії. Ми розповімо, як приготувати форель у фользі на мангалі. Простий і швидкий рецепт приготування форелі.
Ми готуватимемо форель, яку розводять в озерах. М’ясо істотно відрізняється від річкової форелі.
Як приготувати форель на мангалі?
Для приготування форелі нам знадобляться наступні інгредієнти (ви можете використовувати за своїм смаком):
– Форель (у нашому випадку 6шт.);
– Приправа до риби;
– Мелена цибуля;
– Сіль;
– Лимон.
Приступимо, до приготування форелі.
1. Потрібно добре почистити нашу форель, вийняти зябра і кишки. Вимити все всередині і зовні, щоб наша риба була ідеально чиста.
2. Після посипаємо приправами (приправа до риби, цибулю і сіль), або ж за своїм смаком.
3. Обмотуємо нашу рибу щільно у фольгу.
4. Ось що в результаті ми отримали.
5. Палимо багаття і готуємо решітку до мангалу.
6. Коли вогнище перегорить і залишився жар, починаємо викладати нашу форель у фользі на решітку. Смажимо на кожній стороні по 15-20хв.
7. Після прожарювання на двох сторонах, дістаємо нашу форель з фольги і ложем знову на решітку і жаримо по 5 хвилин на кожній стороні, щоб отримати скоринку.
8. Через зазначений час, наша форель готова. Красиво прикрашаємо зеленню і подаємо на стіл.
Смачного.