Як приготувати паштет?

Як приготувати паштет?

     Всі ми знаємо, що таке паштет, і напевно не раз купували його в магазині. Але ми пропонуємо Вам зробити домашній паштет, причому зробити його не з печінки, а з червоної риби. Такий паштет буде стояти не дешево, але ж така смакота коштує багато чого.

Як зробити домашній паштет?

      У приготуванні паштету, важливим моментом є те – що продукти повинні бути свіжими, інакше паштет довго не протягне. Готуємо всі інгредієнти, список невеликий:

• підкопчена форель, 250г.
• Вершкове масло, 100г.
• Вершковий сир, 150г.
• Лимонний сік, 4ст.л.
• Кріп свіжий, 1 пучок.

Як зробити домашній паштет

Приступимо до приготування!

1. Підготуємо всі продукти, щоб прискорити весь процес приготування. Рибу нарізаємо невеликими кубиками, щоб її було зручніше перемолоти.

Як зробити домашній паштет

2. Потім візьмемо лимон, розріжемо його на дві частини і видавимо сік з нього в невелику глибоку ємність.

Як зробити домашній паштет

3. Усі продукти поміщаємо в блендер, сир, порізану рибу, лимонний сік і масло. Перемішуємо всю масу до однорідності. Маса повинна нагадувати пюре.

Як зробити домашній паштет

4. Перекладаємо всю масу в тарілочку, накриваємо її харчовою плівкою і ставимо в холодильник на 1:00.

Як зробити домашній паштет

5. Через зазначений час, можемо намазувати паштетом хліб і їсти!

Як зробити домашній паштет

ВІДЕО. Як приготувати паштет?

Дивіться також...