Як приготувати ситну яєчню?

Всі знають, як приготувати омлет, яєчню, а ми на нашому сайті розповімо, як приготувати ситну і корисну яєчню.

Для приготування нам буде потрібно:

– ковбаса, хліб, сир, цибуля порей;
– сковорода, глибока тарілка;
– соняшникова олія;
– вилка, терка, лопатка;
– яйце 2 штуки;

Як приготувати яєчню?

Примітка: замість цибулі-порею можна використовувати звичайну цибулю або зелень (цибуля, кріп, петрушка). Сіль додаємо до смаку. Замість ковбаси можна використовувати сосиски.

1. Беремо білий хліб, виймаємо м’якоть. На сковорідку наливаємо соняшникову олію, ставимо на газ і кладемо хліб. На даній сковорідці вмістилося 3 шматочки хліба.

Як приготувати яєчню

2. Поки перша сторона хліба обсмажується нарізаємо кубиками ковбасу, кладемо в глибоку тарілку.

Як приготувати яєчню

3. Перевертаємо хліб на іншу сторону.

Як приготувати яєчню

4. Нарізаємо цибулю порей. Можна використовувати ножиці.

Як приготувати яєчню

5. Беремо невеликий шматочок сиру і натираємо його на тертці.

Як приготувати яєчню

6. Додаємо 2-а яйця.

Як приготувати яєчню

7. Беремо вилку і перемішуємо весь вміст.

Як приготувати яєчню

8. Викладаємо в кірки хліба. Обсмажуємо.

Як приготувати яєчню

9. Беремо лопатку, перевертаємо і обсмажуємо з іншого боку.

10. Викладаємо на тарілку. Для кращого смаку можна вживати разом з солоними огірками і квашеною капустою.

 

Відео. Як приготувати яєчню?

В процесі запису.

Дивіться також...