Як приготувати ситну яєчню?
Всі знають, як приготувати омлет, яєчню, а ми на нашому сайті розповімо, як приготувати ситну і корисну яєчню.
Для приготування нам буде потрібно:
– ковбаса, хліб, сир, цибуля порей;
– сковорода, глибока тарілка;
– соняшникова олія;
– вилка, терка, лопатка;
– яйце 2 штуки;
Як приготувати яєчню?
Примітка: замість цибулі-порею можна використовувати звичайну цибулю або зелень (цибуля, кріп, петрушка). Сіль додаємо до смаку. Замість ковбаси можна використовувати сосиски.
1. Беремо білий хліб, виймаємо м’якоть. На сковорідку наливаємо соняшникову олію, ставимо на газ і кладемо хліб. На даній сковорідці вмістилося 3 шматочки хліба.
2. Поки перша сторона хліба обсмажується нарізаємо кубиками ковбасу, кладемо в глибоку тарілку.
3. Перевертаємо хліб на іншу сторону.
4. Нарізаємо цибулю порей. Можна використовувати ножиці.
5. Беремо невеликий шматочок сиру і натираємо його на тертці.
6. Додаємо 2-а яйця.
7. Беремо вилку і перемішуємо весь вміст.
8. Викладаємо в кірки хліба. Обсмажуємо.
9. Беремо лопатку, перевертаємо і обсмажуємо з іншого боку.
10. Викладаємо на тарілку. Для кращого смаку можна вживати разом з солоними огірками і квашеною капустою.
Відео. Як приготувати яєчню?
В процесі запису.