Як зробити Брауні?
Цей десерт був придуманий ще в далекому 1893 році, але й досі займає лідируючі позиції у світі десертів. Він був придуманий на кухні готелю Palmer House в Чикаго, де до цих пір можна спробувати його в оригінальному рецепті. Час трохи змінив рецепт, але як і раніше він залишається смачним шоколадним пирогом, який люблять усі люди.
Брауні. Рецепт з фото.
Перед тим як приступити до створення цього пирога, слід підготувати всі інгредієнти, і так, нам знадобитися:
- Темний шоколад, 100г.
- Вершкове масло, 180г.
- Цукор коричневий, 200г.
- Курячі яйця, 4шт.
- Борошно, 100г.
- Грецькі горіхи, 100г.
Час на приготування може зайняти 40-50 хвилин.
Як зробити шоколадний Брауні своїми руками?
1. Беремо плитку шоколаду і розламуємо її на шматочки. Складаємо весь шоколад в ємність, яку можна розігріти. Так само додаємо туди вершкове масло, і розтоплюємо нашу масу на водяній бані. Під час приготування, потрібно весь час перемішувати масу. Як тільки вийде густий шоколадний соус, відразу ж знімаємо його і залишаємо остивати.
2. В окремій мисці розбиваємо яйця і починаємо їх збивати, можна як вручну, так і за допомогою міксера. Час збивання – не менше ніж 3 хвилин, в цей же час потроху додаємо цукор.
3. Грецькі горіхи слід подрібнити. Можна за допомогою ножа або іншими доступними для Вас методами.
4. Повертаємося до шоколадної маси і додаємо туди цукор, борошно і горіхи, після чого все дуже добре перемішуємо.
5. Потім, виливаємо туди ж збиті яйця з цукром, і дуже добре перемішуємо, до однорідної маси. Колір отриманої маси повинен бути скрізь однаковим.
6. Деко застилаєм папером для випічки і виливаємо туди отриману масу. Духовку прогріваємо до 200 градусів, після чого ставимо деко і випікаємо наш Брауні протягом 25 хвилин.
7. Коли наш пиріг буде готовий, витягуємо його з духовки і даємо охолонути. Потім можемо розрізати на квадратні шматочки і подавати до столу.
Цей десерт можна подавати з різними добавками, наприклад морозивом, або просто без нічого.