Як зробити домашнє печиво?
Американське печиво – традиційне ласощі в США. У порівнянні зі звичайним печивом, воно має більш м’яку текстуру і часто приправлено шматочками шоколаду. В Америці його зазвичай їдять ще свіжим і запивають склянкою молока. Цим печивом американські господині пригощають дітей прийшли зі школи, і прикрашають ним святкові столу.
Як приготувати американське печиво?
Спосіб приготування американського печива дуже простий і не займе у Вас багато часу. У цьому рецепті замість шоколаду використовуються цукерки M & M’s, але Ви можете використовувати шоколад або будь-яке інше ласощі за своїм смаком.
Отже, для того щоб приготувати 20 порцій американського печива нам знадобиться:
• Пшеничне борошно, 200г.
• Цукор, 150 р
• Кухонна сіль, 0.5 ч.л.
• Вершкове масло, 100 г.
• Розпушувач тіста, 1 ч.л.
• Ванільний цукор, 1 ч.л.
• Куряче яйце, 1 шт.
• Цукерки M & M’s (середня упаковка) або шоколад.
Приступимо до приготування!
1. Для початку просійте борошно і змішайте її з розпушувачем і сіллю.
2. В окремій глибокому посуді розтопіть вершкове масло. Для цього можна використовувати мікрохвильову піч. Після того як масло буде повністю розтоплене і охолоне до кімнатної температури, додайте яйце, цукор і ванільний цукор.
3. Збийте все разом до однорідної маси за допомогою віночка або міксера на невеликій швидкості.
4. Тепер додайте суміш з борошна, солі і розпушувача і добре перемішайте.
5. Замішуйте тісто до тих пір, поки воно не придбає гладку і однорідну форму, і не буде злегка липнути до рук. Якщо тісто виходить дуже рідким, додайте ще борошна.
6. Скачайте з тіста 20 невеликих кульок, які потім сплющите і викладіть на змащене маслом деко. Викладайте їх на деякій відстані один від одного, оскільки в процесі випічки печиво збільшиться в розмірах.
7. Зверху на кожне печиво викладіть цукерки M & M’s і злегка втисніть їх в тісто. Якщо Ви використовуєте шоколад, його також можна покласти зверху або замісити в тісто, додавши в шостому пункті.
8.Розігрійте духовку до 180 градусів запікайте печиво протягом 15-20 хвилин. Слід стежити, щоб не перетримати тісто в духовці. Готове печиво має тільки злегка підрум’янитися по краях, а всередині воно повинно залишитися ніжним і м’яким. Якщо ж печиво перетримати, воно вийде дуже сухим і твердим. Готове печиво виймаємо з духовки і поставте охолоджуватися.
Наше американське печиво готово! Воно гарантовано сподобається дітям і стане прикрасою будь-якого святкового столу.