Як зробити пасту в домашніх умовах?
Італійці – це саме та нація, яка відмінно знає, як приготувати смачну і красиву їжу і як нею правильно насолодитися. Недарма Італія – це батьківщина таких всіх відомих ласощів, як піца і паста. Непросто повірити, але не тільки в ресторані національної кухні Італії можна покуштувати справжній смак цих страв.
Щоб у Вас вийшли справжні спагеті з вершково-грибним соусом, або, паста, Вам потрібно ось що:
– 0,5 кг попередньо відварених спагетів;
– Трохи соєвого соусу;
– До 1 кг свіжих грибів шампіньйонів;
– 0,2 л 15% вершків;
– 30 г. оливкової олії;
– жменька часнику.
Як зробити пасту з грибами?
Готувати пасту і, правда, простіше простого. Давайте спробуємо разом!
1.Наріжте гриби тонкими слайсами. Любителі користуватися блендером можуть, звичайно ж, використовувати його.
2. Обсмажуйте гриби чверть години, поки вони не отримають злегка золотистий ніжний окрас. Волога також повинна повністю випаруватися.
3. Саме час долити вершки і соус. Продовжуйте жарку з помішуванням протягом 6 хвилин.
4. Тепер трішки дрібно нарубаного часнику і Ваш соус готовий!
5. Прийшов час взятися за варіння макаронів. Це здається найпростішою операцією, але у новачка може і не вийде. Спочатку закип’ятіть воду в глибокій каструлі. Посоліть. Тепер візьміть півкілограма макаронів, краще, звичайно, якщо вони будуть з твердих сортів. Поламайте їх на дві частини і додайте в каструлю.
Постійно помішуючи, доведіть їх до готовності. В середньому, час варіння макаронів – 7-10 хвилин, все залежить від сорту. Обережно злийте воду через друшляк і промийте макарони під напором холодної води. Додайте трохи вершкового масла.
6. Тепер доливайте соус в відварені макарони, і сміливо подавайте блюдо Вашим близьким!