Як зробити пасту в домашніх умовах?

Як зробити пасту в домашніх умовах

   Італійці – це саме та нація, яка відмінно знає, як приготувати смачну і красиву їжу і як нею правильно насолодитися. Недарма Італія – ​​це батьківщина таких всіх відомих ласощів, як піца і паста. Непросто повірити, але не тільки в ресторані національної кухні Італії можна покуштувати справжній смак цих страв.

  Щоб у Вас вийшли справжні спагеті з вершково-грибним соусом, або, паста, Вам потрібно ось що:

– 0,5 кг попередньо відварених спагетів;
– Трохи соєвого соусу;
– До 1 кг свіжих грибів шампіньйонів;
– 0,2 л 15% вершків;
– 30 г. оливкової олії;
– жменька часнику.

Як зробити пасту з грибами

Як зробити пасту з грибами?

    Готувати пасту і, правда, простіше простого. Давайте спробуємо разом!

1.Наріжте гриби тонкими слайсами. Любителі користуватися блендером можуть, звичайно ж, використовувати його.

Як зробити пасту з грибами

2. Обсмажуйте гриби чверть години, поки вони не отримають злегка золотистий ніжний окрас. Волога також повинна повністю випаруватися.

3. Саме час долити вершки і соус. Продовжуйте жарку з помішуванням протягом 6 хвилин.

Як зробити пасту з грибами

4. Тепер трішки дрібно нарубаного часнику і Ваш соус готовий!

5. Прийшов час взятися за варіння макаронів. Це здається найпростішою операцією, але у новачка може і не вийде. Спочатку закип’ятіть воду в глибокій каструлі. Посоліть. Тепер візьміть півкілограма макаронів, краще, звичайно, якщо вони будуть з твердих сортів. Поламайте їх на дві частини і додайте в каструлю.

Як зробити пасту з грибами

Постійно помішуючи, доведіть їх до готовності. В середньому, час варіння макаронів – 7-10 хвилин, все залежить від сорту. Обережно злийте воду через друшляк і промийте макарони під напором холодної води. Додайте трохи вершкового масла.

6. Тепер доливайте соус в відварені макарони, і сміливо подавайте блюдо Вашим близьким!

Як зробити пасту в домашніх умовах

Відео. Як зробити пасту з грибами?

Дивіться також...