Як зробити шаурму по-швидкому?
Шаурма – це східне блюдо, однак, незважаючи на це має широку популярність у нас. Дієтичне м’ясо курки і свіжі овочі роблять її легкою і ситної одночасно. Одні вважають шаурму фаст-фудом, який легко можна купити в кіоску на вулиці, але є любителі, які готують шаурму вдома, використовуючи особливі рецепти.
Як приготувати шаурму?
Приступаючи до готування шаурми, пам’ятайте, що чітких рекомендацій щодо пропорції інгредієнтів не існує. Одні додають більше м’яса, іншим подобаються овочі. Все індивідуально.
Вам знадобиться:
– Тонкий лаваш;
– Філе курячих стегенець;
– Капуста;
– Морква по-корейськи;
– Свіжі овочі (звичні огірки та томати);
– Бажано домашній майонез та кетчуп.
Приступимо до приготування шаурми!
1. Обріжте філе зі стегон, наріжте дрібно і обсмажте на сковорідці до золотистої скоринки.
2. Дрібно наріжте капусту.
3. Наріжте огірки і помідори.
4. Акуратно викладіть на лаваш капусту, курку і додайте трохи кетчупу. Викладіть свіжі овочі, а зверху – корейську моркву.
5. Загорніть лаваш.
6. Підігрійте в мікрохвильовці.
Ваша шаурма готова! Смачного!