Як зробити жульєн?

Як зробити жульєн

     Жульєн – ніжне і вишукане блюдо, яке дуже добре доповнить святковий стіл, ну а якщо його приготувати в будні – то це буде просто незабутньо. Не дивлячись на свій вишуканий вигляд і смак, це блюдо готуватися дуже легко, але слід готувати його правильно і підбирати хороші продукти, щоб він вийшов неймовірно смачним.

Рецепт. Жульєн з куркою.

     Ви здивуєтеся, але інгредієнтів на це блюдо буде потрібно дуже мало, їх можна купити в будь-якому магазині, так що вирушаємо за ними!

Список продуктів, які ми будемо використовувати:

• Курка, 300-400г.
• Печериці, 5шт.
• Цибуля, 2шт.
• Твердий сир, 200г.
• Сметана, 2ст.л.
• Сіль і перець за смаком.

Рецепт. Жульєн з куркою

    У рецепті нам буде потрібна відварена курка, так що слід її заздалегідь довести до потрібної нам кондиції.

Приступимо!

Як приготувати жульєн з куркою і грибами?

1. На першому етапі нам потрібно підготувати всі інгредієнти, сир натерти на тертці, м’ясо курки відокремити від кісток і нарізати дрібними шматочками, цибулю та гриби так само нарізати невеликими шматочками.

Як приготувати жульєн

2. Тепер можемо включити духовку на 200 градусів, нехай розігрівається, а ми поки що далі будемо готувати наші інгредієнти. Беремо сковорідку, наливаємо в неї трохи соняшникової або оливкової олії і ставимо на вогонь. Кидаємо на сковорідку цибулю і обсмажуємо її до золотистої скоринки, після чого додаємо гриби. Весь час перемішуємо, щоб нічого не пригоріло. Гриби обсмажуємо кілька хвилин.

Як приготувати жульєн

3. Додаємо в сковорідку курку, сіль і перець, обсмажуємо всю масу ще кілька хвилин.

Як приготувати жульєн

4. Настав час додати дві столові ложки сметани, після чого потрібно все дуже добре перемішати, перевірити на сіль і ще пару хвилин посмажити.

Як приготувати жульєн

5. Отриману масу потрібно розділити на невеликі порції, і розмістити їх у спеціальні чашечки.

Як приготувати жульєн

6. Зверху посипаємо все натертим сиром. Сири краще не шкодувати, ними смак точно не зіпсуєш.

Як приготувати жульєн

7. Можемо поміщати наші чашечки в розігріту духовку. Готовність визначаємо за зовнішнім виглядом сиру, як тільки він розплавитися, і утворюється золотава скоринка – значить жульєн готовий.

Як приготувати жульєн

Ось так просто і дуже швидко ми приготували смачний жульєн блюдо на обід або вечерю.

Як приготувати жульєн

ВІДЕО. Як приготувати жульєн?

Дивіться також...